Daglig leder Morten Evjen i Telehjelpen er, som første i Norge, valgt ut som Evernote Community Leader (ECL) i Evernote. Telehjelpen hjelper bedrifter med å jobbe smartere, og Evernote er ett av mange nyttige verktøy som kan hjelpe til med det. Vi har derfor laget en enkel guide for å hjelpe andre å komme i gang med Evernote. Forhåpentligvis vil dette være et nyttig hjelpemiddel på veien, men hvis du har ytterligere spørsmål kan du bare ta kontakt – vi er mer enn glade for å hjelpe.

Hva er Evernote?

For de som ikke kjenner så godt til Evernote kan man enkelt si at Evernote er et program som får deg til å huske alt. Evernote fungerer sømløst mellom mobilen, nettbrettet og datamaskinen så det du skriver eller lagrer på mobilen vil dukke opp automatisk på de andre enhetene. Evernote er en av de mest fantastiske produktivitetsverktøy der ute, og kan brukes til (nesten) alt.

Morten har vært fan og bruker av Evernote i lang tid. På en gjennomsnittlig dag bruker han Evernote minst 10-15 ganger for å gjøre en rekke forskjellige ting, som blant annet:

  • Skrive notater og møtereferater
  • Notere ideer som dukker opp
  • Lagre skannede kopier av omtrent alt (kvitteringer, avisartikler, dokumenter o.l.)
  • Lagre interessante artikler fra internett (enkelt via Web Clipper)
  • Ta og lagre skjermbilder
  • Bruke maler (mailmaler, møtenotatmaler osv.)
  • Opptak av lydnotater
  • Lagre viktige e-poster
  • Ta bilder av noe når han er ute som han ønsker å undersøke eller huske senere
  • Og for ikke å glemme søke i allerede lagrede notater (en fantastisk funksjon)

Fra små oppgaver til store prosjekter er Evernote et program som vil hjelpe deg til å jobbe smartere, dag ut og dag inn. Evernote er perfekt til å løse både private- og jobbrelaterte oppgaver, og man kan jobbe alene eller sammen med kolleger da en personlig- og jobbutgave er lett tilgjengelig i samme app. Med Evernote kan du notere deg fri fra alle distraksjoner, samle all informasjon på ett sted, finn enkelt frem til det du trenger, samt presentere dine ideer på en utrolig smart og enkel måte. Alt gjøres mer effektivt enn du noen gang kunne forestilt deg, og Evernote gir deg mer tid til å ta ideene dine fra inspirasjon til virkeligheten.

Hvorfor bruke Evernote?

Det er ingen rett eller feil måte å bruke Evernote på, men nedenfor vil du se noen grunner til at over 150 millioner mennesker verden over er avhengig av Evernote i sitt daglige arbeid.

Alt som er viktig for deg, overalt hvor du går

Evernote er utviklet for moderne og mobile mennesker. Alt fra delte dokumenter, maler, prosjektplaner til møtenotater, de nyeste versjonene av alt du og dere skriver vil automatisk være tilgjengelig på alle enhetene dine. Tar du fortsatt notater for hånd? Ikke noe problem, fortsett bare med det og scan de inn i Evernote med mobilen. Ved hjelp av Evernotes unike søkefunksjon vil også dine håndskrevne notater bli søkbare.

Jobb overalt, alene eller med andre

Enten dine kolleger er på andre siden av rommet eller på andre siden av jordkloden vil Evernote gjøre kunnskapsdeling og prosjektsamarbeid enkelt. Du kan enkelt opprett en notatbok for et prosjekt eller en kunde, og deretter dele den med andre i ditt team slik at alle får tilgang til informasjonen og kan bidra med sin kompetanse. Du kan også dele med andre utenfor ditt team, f.eks en kunde eller samarbeidspartner. Det er enkelt å jobbe smart med Evernote.

Presenter ideene dine, uten Powerpoint

Gode resultater og godt arbeid tar form med innspill underveis. Evernotes presentasjonsmodus gjør møter mer meningsfylte ved å tilby en mer uformell måte å presentere ideer og få tilbakemeldinger på. Enten notatet inneholder elementer fra Excel, Word, dine notater eller ett bilde blir det perfekt hver gang. Med ett klikk blir ditt notat forvandlet til en vakker og skjermvennlig presentasjon. Ingen grunn til å mase med Powerpoint, slideshow eller formatering, Evernote fixer jobben.

Møtereferater, enkelt og tilgjengelig

Det er få som synes møtereferater er morsomt. Men de er allikevel veldig viktige, og med Evernote blir det faktisk nesten morsomt med møtereferater. De vil nemlig både være lett å ta, lette å finne og lette å følge opp.

Alt du vil spare, samlet på ett sted

Ofte finner man en interessant artikkel på internet som passer som innstill i et prosjekt dere jobber med, som du synes var inspirerende eller som du av andre årsaker vil spare på. Med Evernote Web Clipper kan du enkelt lagre artikler som du finner og vil spare, direkte til Evernote. Du kan også enkelt laste opp et skjermbilde, foto eller et dokument rett til Evernote.

Finn det du søker etter, raskt og enkelt

Evernotes kraftige søkefunksjon gjør det enkelt å finne dokumenter, tekst, håndskrevne notater eller bilder. Og selvfølgelig lynraskt. Enten det er deg selv eller en kollega som har skrevet eller lagret det kan du søke på det, når som helst, hvor som helst og fra hvilken enhet som helst.

Alltid oppdatert med siste versjon

Med Evernote er du sikret å ha de siste versjonene av et dokument, bilde eller webklipp er tilgjengelig på alle dine enheter. Du er også sikret siste versjon av Evernote på alle dine enheter. Alltid.

Ett (nesten) papirløst kontor

Med Evernote er det enda enklere å oppnå det papirløse kontor. Dokumenter kan enkelt scannes, enten med mobilen eller vanlig scanner, og lagres i Evernote slik at alle har enkelt tilgang til de. Bare ved et enkelt søk på ett ord i teksten er alt som skal til for å finne igjen dokumentet. Evernote gjør det enkelt å dele ideer og samarbeide på prosjekter. Og med Evernote behøver du ikke å skrive ut det du vil dele.

Ta kontakt

Hvis dere ønsker en uforpliktende og kostnadsfri presentasjon av Evernote og hva Evernote kan gjøre for dere er det bare å ta kontakt med oss i Telehjelpen

Send oss en epost

Evernotes prisplaner

Med Evernote kan du virkelig være produktiv. Enten du akkurat har begynt eller er klar til å rulle ut Evernote for hele laget, det er et Evernote nivå som er riktig for deg.

Basic

Gratis

Pr årVerktøyene du trenger for å være produktiv på tvers av alle plattformer.

Les mer om Basic

Plus

€29,99

Pr årFlere overføringer pr måned, tilgang også når du er offline og flere alternativer.

Les mer om Plus

Business

€120

Pr bruker/pr årDet beste fra Evernote til alle. Gi teamet mulighet til å bli best ved å skape, dele og organisere sammen.

Les mer om Business

Introduksjonvideoer

I disse videoene vil du bli vist noen av Evernotes grunnfunksjoner. Men husk at noe av det beste med Evernote er at det kan brukes på så utrolig mange måter – det er ikke noe rett og galt – og du kan lage et system som passer for akkurat deg.