Første Evernote Community Leader i Norge

Morten EvjenJobb smart, NyheterLeave a Comment

Daglig leder Morten Evjen i Telehjelpen er, som første i Norge, valgt ut som Evernote Community Leader (ECL) i Evernote. Telehjelpen hjelper bedrifter med å jobbe smartere, og Evernote er ett av mange nyttige verktøy som kan hjelpe til med det.

Evernote Community Leaders er utvalgte medlemmer av det globale Evernote samfunnet som har eksepsjonelle ferdigheter, ledererfaring og stor entusiasme. Både online og offline vil Evernotes ECL dele av sin tid og kunnskap til å hjelpe andre i å bli eksperter på å bruke Evernote i sitt arbeid og dagligliv.

– Evernote er en viktig del av min arbeidsdag. Her skriver jeg ned idéer, jeg kladder på blogginnlegg, samler interessante artikler fra nettet og jeg lagrer kvitteringer, sier Morten Evjen i Telehjelpen.

– Samtidig kan Evernote integreres enkelt med andre IT-systemer som jeg bruker, og det gjør hverdagen min enda enklere. Den kraftige søkefunksjonen og fleksible arbeidsmetodikken i Evernote er kanskje de viktigste grunnene til at Evernote har blitt så viktig i min hverdag, fortsetter Evjen.

Hvis man ønsker en uforpliktende og kostnadsfri presentasjon av hva Evernote kan gjøre for en bedrift er det bare å ta kontakt med Morten Evjen i Telehjelpen på 24 07 77 55 eller morten@telehjelpen.no

Om Evernote: 

Evernote bygger apper og produkter som definerer den måten enkeltpersoner og team jobber i dag. Som et arbeidsområde som fungerer mellom telefonen, nettbrettet og datamaskinen er Evernote stedet du skriver deg fri fra distraksjoner, samler informasjon, finner det du trenger, og presenterer dine ideer til verden.

Uansett hva du jobber mot er det Evernotes jobb å sørge for at du kommer dit.

Evernote er en uavhengig, privateid selskap med hovedkontor i Redwood City, California. Evernote ble grunnlagt i 2007, og i dag brukes Evernotes produkter av mer enn 100 millioner mennesker over hele verden.